Bore Skruemaskine

Bore skruemaskine

Viser 401–467 af 467 resultater

Bore-/skruemaskiner til enhver handyman

En boremaskine er en nødvendighed i enhver værktøjskasse. Det samme gælder en skruemaskine, som også er uundværlig for de fleste. Så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk med en kombineret bore- og skruemaskine? På den måde har du begge maskiner lige ved hånden! Uanset om du skal bore huller til opsætning af for eksempel reoler eller skabe – eller du skal skrue lamper op i loftet eller billeder på væggene. Men kan man overhovedet finde en maskine der kan begge dele? Det mener vi sagtens er muligt. Og derfor har vi samlet et stort og bredt udvalg af netop de bore-/skruemaskiner som vi selv gerne ville have i vores værktøjskasse!

Hvad er en bore-/skruemaskine?

Ingen værktøjskasse er komplet uden en bore-/skruemaskine. Den kan – som navnet siger – både bore og skrue. Den kan benyttes til både bor og bits og dermed kan du bruge den til langt de fleste opgaver i langt de fleste hjem. Det er derfor heller ikke for ingenting, at disse vidundere er yderst populære, når der skal investeres i nyt værktøj, for her kan for virkelig få noget for pengene! Ud over at kunne skrue og bore har langt de fleste modeller også en såkaldt slagborfunktion, der er god at have, når der skal bores huller i væggene. Og de særligt gode bore-/skruemaskiner med slagbor kan også bore i både sten og beton. 

Bore-/skruemaskine med eller uden akku?

Akku-hvad for noget? Har du allerede kastet et blik på vores store udvalg af værktøj der både kan skrue og bore, så er du også stødt på udtrykket ”akku”, der er en forkortelse for akkumulator. Bore-/skruemaskiner med akku betyder, at maskinen har et batteri, hvor den kan oplagre energi. De er altså ledningsfri og derfor også utroligt fleksible, både når der skal bores huller eller skrues skruer i. Hos os kan du vælge mellem maskiner både med og uden akku. Vi fører en række af de mest kendte mærker på markedet, som blandt andet Bosch og AEG, ligesom vi naturligvis også kan friste med forskelligt ekstraudstyr, som gør arbejdet til en leg.

Bore-/skruemaskine gearet til det meste

Et andet område, du bør overveje, er om din kommende maskine skal være med eller uden gearing. Fordelen ved at vælge en maskine med netop gearing er, at du kan vælge et højt gear når du borer og et laverer gear når du skruer. Det giver med andre ord mulighed for at skrue op eller ned for den styrke og den hastighed du ønsker at du – og maskinen – skal arbejde med. Men et er features. Et andet er vægten på maskinen. Dette er ikke så afgørende, hvis du blot skal skrue eller bore i ny og næ. Men hører du til de mere aktive handymen, så kig efter en maskine med så lav vægt som muligt. Så undgår du at blive træt i armene af at bore huller eller skrue billeder op.

Find den rette bore-/skruemaskine for dig

For at du kan finde frem til den bedste bore-/skruemaskine, bør du overveje hvilke behov du har – eller vil få. Og her menes ikke behov for at fylde værktøjskassen med lækkert værktøj, men mere hvilke håndværksmæssige behov du måtte have overordnet set. På den måde har du større chance for at få en maskine som du bliver tilfreds med – og du undgår samtidig at bruge penge på noget der enten ikke kan nok, eller mere end du har behov for. Her er det samtidig værd at overveje hvilke materialer du påtænker at skulle bore eller skrue i samt hvor ofte du tænker at bruge din nye maskine.